Reviews van Pizzeria Mia Genk🍕. (Horeca) in Genk (Limburg)
Beschrijving
Oh man, als je in Genk bent, moet je echt even langs Pizzeria Mia gaan aan de Hoefstadstraat 52. Deze pizzeria is niet zomaar een plek om pizza te scoren, het voelt als een klein stukje Italië in de stad. Laat me je vertellen, de pizza’s worden gemaakt volgens authentieke familie recepten en dat proef je. Als je binnenkomt, word je meteen omarmd door de gezelligheid en een uitnodigende sfeer, perfect voor een avondje uit met vrienden of de familie.
Er zijn zo’n 20 verschillende klassieke pizza’s om uit te kiezen. En als dat nog niet genoeg is, kun je ook Italiaanse tapas en indrukwekkende desserts bestellen. Pizza Parma met een pizza Nutella als afsluiter? Ja, graag! Zelfs als je gewoon een snelle hap wilt, of je nu dineert of afhaalt, deze plek heeft het allemaal. Je kunt er ook voor kiezen om op hun gezellig terrasje te zitten, wat een fijne plek is voor een zomerse avond.
Met een score van 4.8 uit 5, zijn de reviews lovend. Mensen prijzen de vriendelijke bediening en de heerlijke smaken. Natuurlijk, niet alle stemmen zijn eenstemmig. Er zijn ook kritische geluiden, waar mensen hun verwachtingen niet waargemaakt zagen. Best triest eigenlijk, want feedback wordt niet altijd even goed ontvangen. Maar het is ook goed om kritisch te zijn, je wilt toch geen slapstick-pizza krijgen?
Met de openingstijden op vrijdag van 11:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur, is het genoeg tijd om je pizza cravings te stillen. Heb je een bedrijf en wil je iets speciaals? Hun catering voor zakelijke lunches of vergaderingen lijkt ook veelbelovend. Lijkt me chill om de stress van een vergadering te verzachten met een goede pizza!
Dus ja, wil je echt genieten van pizza die misschien wel de beste in Genk is? Dan moet je Pizzeria Mia zeker eens proberen, misschien krijg je zelfs zin om iedere week terug te komen!
Kaart
Openingstijden van Pizzeria Mia Genk🍕
Contact
Bekijk meer info
Als je meer informatie over dit bedrijf wilt zien, kun je het hier bekijken: